Home Page

Icon   PESTEN
Icon   E-mail: hulp@pesten.net

onafhankelijke website www.pesten.net

Ossenaar Marcel van Dinther (20) wordt zaterdag gefilmd voor het jongeren-programma Fast Forward van de IKON. Voor de tv-camera's vertelt hij hoe hij zijn ervaringen met pesten heeft verwerkt. Omdat Marcel vroeger zelf veel gepest is, heeft hij over dit onderwerp diverse gedichten geschreven. Daarom heeft de IKON hem benaderd.

Marcel: "Ik word m'n hele leven al gepest. Sinds ik met reiki ben begonnen, ben ik echt veel veranderd. Ik ben naar m'n gevoel gaan luisteren. Als mensen me nu voor de gek houden, reageer ik vaak niet eens meer."

In het programma zal de Ossenaar één gedicht voorlezen over pesten. Daarnaast komt een gedicht aan bod waarmee hij de mensen duidelijk wil maken dat je naar je gevoel moet luisteren. "Ik wil laten zien dat kinderen die gepest worden niet over zich heen moeten laten lopen. Zij zijn ook de moeite waard om te leven."

Toch zegt Marcel van Dinther dat het hem, als hij héél eerlijk is, eigenlijk niet om het pesten, maar om naamsbekendheid gaat. Via de televisie hoopt de Ossenaar zijn doel te bereiken: beroemd worden met zijn gedichten.

Bron: Eindhovens Dagblad


Terug