Laatst actief: Nooit
Niet ingelogd [Log in - Registreer]

Posten & lezen berichten

Hoe post ik een bericht?
Terwijl u zich in een van de fora bevindt, klik op '' of de afbeelding die een dergelijke tekst vertoond, om een nieuwe discussie te starten. U moet dan de benodigde info invullen, zoals een onderwerp, een bericht en eventueel uw inloggegegevens. Vervolgens hoeft u alleen nog maar op '' knop te drukken.

hoe kan ik reageren op een bericht?
Ja, dit gebeurt op dezelfde manier als het starten van een nieuwe discussie, alleen nu moet u in de discussie waarop u wilt reageren, aanwezig zijn en op '' klikken i.p.v. de '' knop.

Is het mogenlijk een bericht te verwijderen?
U kan een bericht redigeren door binnen het desbetreffend bericht te klikken op '' bovenaan uw bericht. U kunt alleen uw eigen berichten redigeren en soms is dit afgesloten.

Hoe bewerk ik mijn bericht?
Ja, dit kan ook. Het gaat ongeveer op dezelfde manier als het redigeren, alleen voordat u op de ''-knop klikt, moet u de -checkbox selecteren. Als dit bericht de discussie is begonnnen en er zijn al reactie op, dan kan het niet meer door u verwijdert worden. Wilt u het toch verwijdert hebben, gebruik dan de Meld bericht optie met een duidelijk verzoek aan de moderators of beheerders dat u de discussie beeindigd of verwijderd wil hebben. MET duidelijke omschrijving waarom u dit wilt.

kan ik een bijlage toevoegen?
Afhankelijk van de foruminstellingen kan er een bijvoegsel worden geplaatst ion een bericht. De maximale bestandsgrootte die geaccepteerd wordt is 1MegaByte (1024KiloBytes). Het invoegen ervan dient te gebeuren binnen de of door middel van het Bestandsveld

Wat zijn smilies?
Smilies zijn de kleine (stillstaande of bewegende) gezichtjes aan de rechterkant van het te posten bericht. Zij staan voor een simpele uitbeelding van emoticons zoals :).
Hier is een lijst van de ondersteunde smilies op dit moment:
Code bekijk
:)
:(
:D
;)
:cool:
:mad:
:o
:P
:bo
:vra
:tra
:te
:dru
:har
:ha
:spr
:ro
:blo
:da
:zwa
:flu
:dag
:kwa
:ne
:nee
:ver
:ho
:sp
:bl
:bloe
:ka
:bana

Hoe maak en stem ik in polls?
Afhankelijk van de instellingen per forum kunt u opinipeilingen starten. Dit kan door te klikken op de ''-knop binnen het forum. Hierna krijgt u een zelfde soort scherm als bij het starten van een normale discussie, alleen is er een extra veld waar u op elke regel een opinie-keuze kan plaatsen en ook een veld waar u de vraag kan stellen waar u de mening van de gebruikers over wilt hebben. Het maximum aantal antwoorden staat vast op 10.

Binnen een opiniediscussie kunt U maar 1 keer uw mening posten en deze mening kunt u niet aanpassen.

De Beheerder kan deze optie hebben uitschakeld per forum.Powered by XMB 1.9.1 RC1 Nexus
ontwikkeld door Aventure Media & de XMB Groep © 2002-2004


[vragen: 8]
[PHP: 60.3% - SQL: 39.7%]