Laatst actief: Nooit
Niet ingelogd [Log in - Registreer]

gebruikers onderhoud

Is registreren noodzakelijk?
Dit ligt aan de foruminstellingen die de beheerder heeft gemaakt. De beeheerder kan hebben ingesteld dan u geregistreerd moet zijn om berichten te mogen bekijken. Het is tevens meestal zo dat de beheerder heeft ingesteld dat u een account moet hebben om nieuwe berichten te starten en erop te reageren, maar soms is anoniem posten ook mogelijk, afhankelijk dus van de instellingen.
Klik op om een gratis account te registreren.
Registratie is aanbevolen, omdat u dan via email bijvoorbeeld op de hoogte gehouden kan worden van reacties op uw bericht en u zo ook eventueel uw bericht kan aanpassen. Ook kan de beheerder U op de hoogte houden van wijzigingen op het forum en andere zaken via een nieuwsbrief

maakt dit forum gebruik van koekjes?
Ja, XMB gebruikt cookies om uw logingegevens op te slaan. Dit doen wij zodat U niet steeds deze gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Ook houden we bij wanneer u voor het laatst actief was zodat wij kunnen aangeven welke berichten er nieuw zijn en welke niet.

Als u uitlogt zullen al deze gegevens verwijderd worden uit uw cookie.

Hoe voeg ik een 'handtekening' toe?
Om uw handtekening aan te passen moet u ingelogd zijn en naar uw gaan en uw gewenste handtekening in het daarvoor bestemede tekstvak plaatsen.

BB Code en HTML kunnen (afhankelijk van foruminstellingen) in- of uitgeschakeld zijn.

Hoe krijg ik mijn eigen foto (avatar) onder mijn naam?
Ook voor deze optie moet u naar uw gaan en daar kunt u een avatar (een afbeelding onder uw gebruikersnaam) instellen. Voor eventuele vragen over de grootte en formaat van uw avatar kunt u stellen aan de Beheerders. De Avatar mag meestel niet groter dan 150 pixel bij 150 pixels zijn en mag ook meestal niet groter zijn dan een paar honderd kbytes.

wat als ik mijn wachtwoord kwijt ben?
Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen zorgen! Ga naar de sectie en vul het formulier correct in, dan zal er een nieuw wachtwoord voor u gegenereert worden wat naar u opgestuurd word.

Wat is U2U?
U2U betekent User to User, oftewel Gebruiker naar Gebruiker. Met dit simpele interne berichtensysteem kunt u een bericht sturen naar 1 of meerdere mede-forumgebruikers.
U kunt uw U2U Postvak In bekijken door op te klikken of door naar uw te gaan en daar U2U te klikken.

De beheerder kan deze functie hebben uitgeschakeld.Powered by XMB 1.9.1 RC1 Nexus
ontwikkeld door Aventure Media & de XMB Groep © 2002-2004


[vragen: 7]
[PHP: 94.2% - SQL: 5.8%]