Home Page

Icon    DOWNLOAD PAGINA BANNERS
Icon    E-mail: hulp@pesten.net

onafhankelijke website www.pesten.net

Ben je zelf ooit het slachtoffer van pesten geweest? Of ken je iemand uit je omgeving die gepest is en misschien nog gepest wordt? Dan weet je wel hoe erg dat kan zijn.

Wij van Hulpsite voor Slachtoffers van Pesten proberen er met onze website van alles aan te doen om het probleem pesten bekendheid te geven. We verlenen zelfs hulp aan slachtoffers van pesten voorzover wij dat kunnen. Wij proberen ons steentje ertoe bij te dragen dat pesten niet meer toegelaten wordt en zelfs helemaal verdwijnt.

Jij kan ons daarbij helpen door een banner op je homepage te plaatsen om daarmee aan te geven dat je ook wilt dat er wat tegen pesten gedaan wordt. Zo steun je ons en de slachtoffers van pesten in de strijd tegen dit probleem.

Als je een banner plaatst kun je gelijk naar onze website linken. Daardoor kunnen anderen, die misschien het probleem pesten niet zo goed kennen, op onze website lezen waar het allemaal om gaat. Misschien kunnen zij dan ook mee gaan helpen om het probleem te bestrijden.

We hebben een aantal banners voor jullie gemaakt; kies er één die bij jouw homepage past. Voor het gemak hebben wij de html-code erbij gezet die je in je pagina kunt plakken om de link naar onze site te maken. Laat blijken dat je tegen pesten bent en kies één van onderstaande banners uit. Het kost je natuurlijk niets.

Alles wat je hoeft te doen is met de rechterknop van je muis op de door jou gekozen banner te klikken, te kopiëren en de html-code over te nemen.

Als je dat wilt kunnen wij ook een link naar jouw homepage aanbrengen, in dat geval moet je dat ons even per e-mail aan ons opgeven. Het adres is E-mail: 
hulp@pesten.net Uiteraard nemen wij ook een kijkje op jullie homepage om te zien of je echt tegen pesten bent en daarmee de slachtoffers van pesten steunt. In dat geval zullen deze jongens en meisjes jullie ontzettend dankbaar zijn en wij natuurlijk ook.

De bij de banner behorende html-code is:
Als je een andere banner hebt gekozen dan pestennet01.gif, vul dan bijvoorbeeld pestennet02.gif of pestennet03.gif in.

Bedankt en succes!

Groeten van de Medewerkers Hulpsite voor Slachtoffers van Pesten
pestennet01.gif
pestennet02.gif
pestennet03.gif
pestennet04.gif
pestennet05.gif


Terug
webmaster@pesten.net