Home Page

Icon   DOWNLOAD PAGINA TEKSTEN WEBSITE
Icon   E-mail: hulp@pesten.net

onafhankelijke website www.pesten.net


Door de grote hoeveelheid teksten op deze website kunnen wij ons voorstellen dat u na uw bezoek nog eens rustig het een en ander zou willen nalezen. Dat kan nu! Hulpsite voor Slachtoffers van Pesten biedt u de mogelijkheid om de volledige tekst van deze site te downloaden. Door op het volgende icoontje te klikken start u het downloadproces.


pesten.zip 206kb

Het enige dat u hierna hoeft te doen is het zip-bestand uit te pakken en de tekstbestanden te openen in uw tekstverwerker. De bestanden kunt u met elke tekstverwerker uitprinten. Op die manier kunt u ook mensen in uw omgeving die geen toegang tot het Internet hebben of zelfs in het geheel geen PC tot hun beschikking hebben, voorzien van de informatie op onze website.


AUTEURSRECHT EN COPYRIGHT

De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor privégebruik. Het in welke vorm dan ook kopiëren, reproduceren, vermenigvuldigen en verspreiden van materiaal van deze website voor andere doeleinden dan persoonlijk, niet-commercieel gebruik is, tenzij anders aangegeven, slechts toegestaan na uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de beheerders van www.pesten.net. Voor niet-persoonlijk, al dan niet commercieel gebruik van materiaal dat deels of geheel van derden afkomstig is, kunnen de beheerders in geen enkel geval toestemming verlenen.


Terugwebmaster@pesten.net